Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، در ساعت ۱۰ صبح روز ۱۲ تیر ۱۳۶۷ هواپیمای ایرباس به شماره پرواز ۶۵۵ از فرودگاه بندرعباس به مقصد دبی به پرواز درآمد، هنوز ۱۰ دقیقه از پرواز این هواپیما نگذشته بود که در ارتفاع ۱۲ هزار پایی نزدیک تنگه هرمز و لارک بر فراز آب های نیلگون خلیج فارس مورد حمله ناو وینسنس آمریکا قرار گرفت و مسافران آن به شهادت رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پرواز ناتمام تمامی سرنشینان هواپیما جان باختند.

در میان سرنشینان هواپیما، ۶۶ کودک زیر ۱۳ سال، ۵۳ زن و ۴۶ تبعه خارجی نیز بودند که جان خود را از دست دادند.

شهیده مریم اسدی جعفری به اتفاق همسرش سیروس کشکولی و دو فرزندش محمد و علی کشکولی ، از شهروندان شهرستان پیشوا در این پرواز حضور داشتند که به شهادت رسیدند.
با وجود گذشت ۳۴ سال از وقوع این جنایت، هنوز هم داغ شهادت این خانواده بر دل مردم پیشوا مانده است، جنایتی که از این کشور چهره‌ای منفوری نزد مردم این شهرستان ترسیم کرده است.
شهیده مریم اسدی ، سال ۱۳۴۰ در شهرستان پیشوا به دنیا آمد.
وی به همراه همسر و دو فرزندش به بندرعباس مهاجرت کرد و مدتی در آنجا به تدریس در کلاس‌های نهضت سوادآموزی روی آورد.
شهیده اسدی در حالی که در انتظار تولد سومین فرزندش بود در آسمان نیلگون خلیج همیشه فارس با جنایت آمریکا به شهادت رسید و پیکرش هیچ‌گاه کشف نشد.

شهید سیروس کشکولی، پدر این خانواده شهید در دوم مهرماه سال ۱۳۲۵ در ملایر به دنیا آمد و در جریان هدف قرار گرفتن هواپیمای پرواز ۶۵۵ توسط ناو آمریکایی به شهادت رسید.

شهید علی کشکولی، فرزند شهید این خانواده در ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۹ دیده به جهان گشور و در حالی که فقط ۸ بهار از زندگی او می‌گذشت در جنایت آمریکا در سقوط هواپیمای ایران به شهادت رسید.

شهید محمد کشکولی دیگر فرزند این خانواده شهید سال ۱۳۶۳ به دنیا آمد و در حالی که فقط ۴ سال سن داشت، در حادثه حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایران در خلیج فارس به شهادت رسید.
پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها سقوط هواپیما شهید پرواز ۶۵۵ بندرعباس خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما شهید پرواز ۶۵۵ سقوط هواپیما شهید پرواز ۶۵۵ بندرعباس خلیج فارس شهادت رسید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • لحظات تست هدف قرار دادن ناوهواپیمابر توسط موشک ایرانی
  • لحظات تست هدف قرار دادن ناوهواپیمابر
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • پرواز پاراگلایدرها در آستانه روز ملی خلیج فارس
  • گزیده ای از خطبه های نماز جمعه شهرهای آذربایجان غربی
  • نیم نگاهی به زندگی شهید محمد سهرابی‌ثانی
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • اماکن مرتبط با مقاومت در کتاب‌های درسی معرفی شوند